Vi tilbyder
 

Alternativ terapi - generelt

Flere og flere adfærdskonsultationer suppleres efterhånden med stor succes af forskellige former for alternativ terapi, herunder massage, telepati samt brug af homeøpati og blomster remedier. Terapien anvendes til dyr og mennesker i forbindelse med såvel fysiske ubalancer som mentale. OdefeyDyreadfærdscenter tilbyder at inddrage ovenstående i adfærdsterapien i det omfang det ønskes.

Vigtigt:
Alle former for ovenstående alternativ terapi kan ikke erstatte en læge/dyrlæge eller andre former for terapeuter. Kombinationen af dem kan dog give rigtig gode resultater.

 

Massage

Hunde kan ligesom mennesker også have muskelspændinger og smerter. Dette kan skyldes fysisk hård udfoldelse, stress, sygdom, samt chok eller traumer. Massage kan løsne op for sådanne spændinger og dermed give hunden fornyet energi samt forøge dets fleksibilitet. Endvidere kan massagen have en yderst afslappende virkning på dyret da den intensive fysiske berøring gør, at kroppen automatisk udskiller beroligende hormonstoffer.
Massagen vil blive understøttet af forklaringer undervejs, således, at nogle af teknikkerne med fordel senere kan anvendes af ejer selv.

Odefey Dyreadfærdscenter arbejder tæt sammen med Eksamineret Hundemassør Kirsten Watts fra "Top To Tail" i Esbjerg og kan på det varmeste anbefale hende som hundemassør.

For yderligere information kontakt venligst Odefey Dyreadfærdscenter eller læs mere på www.esbjerghundemassage.dk

 

Telepati

Telepati betyder at have føling med noget, der er langt væk og er et her og nu overbliksbillede, der i al sin enkelthed skabes ved at sende/modtage rene billeder/impulser fra et andet individ. Det er en ældgammel kommunikationsform, som har været brugt og stadig bruges af flere natur- og stammefolk, samt ikke mindst af dyrene. Dyrene kommunikerer i rene billeder og i stille-sind, da de lever lige i Nuét.
For at vi kan kommunikere med dyrene, må vi stille ind på en anden hjernebølgefrekvens -den der har med clairvoyance, telepati og de andre udvidede sanser at gøre. Thetabølgen hedder denne og kan kun kontaktes, hvis vi formår at bevæge os ud af sindet og bagom tankerne.
Telepati kræver ro og disciplin og kan føles som en meditativ tilstand, hvor alle sanser er åbne.

Telepati kan med fordel anvendes som en del af en adfærdsbehandling, men også som hjælp til opnåelse af en større forståelse af et dyr.
Dyret kan under telepatien vise billeder, symboler, farver, følelser og endda med eksakte ord fortælle, hvad den finder vigtigt. Det er individuelt hvor meget dyrene deler med os.

Via et vellignende billede af dyret laves telepatien, hvorefter den i renskrevet format iflg. aftale tilsendes ejer.

Pris:

Kr. 400,-

Telepati laves med alle typer dyr.