Vi tilbyder
 

Instruktøruddannelse

Eksamineret Holistisk Click- og Hundeadfærdstræner (EHCH)Odefey Dyreadfærdscenter går i samarbejde med flere professionelle folk i DK i spidsen for danske hundeinstruktør uddannelser og senest med den modul opbyggede EHCH (Eksamineret Holistisk Click- og Hundeadfærdstræner.)

Vores mål er, at tilbyde undervisningsmoduler i både teori og praksis, som er åbne for alle inkl. dyrlæger og tidligere uddannede hundeinstruktører. Vi ønsker at tilbyde en fuldbyrdig hundeadfærdsinstruktøruddannelse med diplom som følge og muligheden for at arbejde på egen træningsbane eller som hundeadfærdsinstruktør under ODAC.

Uddannelsen vil foregå både i ind- og udland, da vi på et af modulerne rejser til nord Norge for at besøge de ulve som samarbejdspartner Julian Brossé socialiserede i sommeren 2008. Her skal vi besøge ulvene up, close and personal og lære om deres adfærd og kommunikation.

NB: Uddannelsen indeholder et minimum af krav, så står du netop med et ønske om at arbejde med dyr og deres mennesker, så kontakt Odefey Dyreadfærdscenter for at høre mere eller hent materiale om uddannelsen:

For mere info kontakt venligst Dorthe Odefey på tlf: +45 22 91 67 76 eller pr. mail: d@odefey.dk

 

 

Basis uddannelse i adfærd - specielt egnet til veterinære fagfolk.

 

Klinisk Basis Etologi (KBE) til bl.a. veterinær brug - men uddannelsen er også egnet til ikke fagfolk, der ønsker at vide mere om adfærd. 

 

Odefey Dyreadfærdscenter har som det eneste private uddannelsescenter i DK udviklet en uddannelse specielt målrettet veterinære fagfolk, samt opdrættere og massører. Uddannelsen er bygget op som et intensivt 6 mdrs. studieforløb fordelt over 6 x 2 dage samt 4 forumsaftener. Studiet kræver en del selvstudium og forberedelse, men gør det dog stadig muligt for kursisten at varetage et fuldtidsjob, eller 37 timers elev funktion.

Vores mål med KBE uddannelsen er at skabe ensartethed i viden omkring etologi blandt dyreklinikker rundt omkring i landet samt højne standarden og viden på opdaterede felter indenfor basis etologi, håndteringsarbejde, træning og kommunikation.
 

NB: Uddannelsen indeholder et minimum af krav, så står du netop med et ønske om at deltage på KBE forløbet, så kontakt Odefey Dyreadfærdscenter for at høre mere. Som klinik, kan I også booke et møde til præsentation af uddannelsen.

For mere info kontakt venligst Dorthe Odefey på tlf: +45 22 91 67 76 eller pr. mail: d@odefey.dk