Vi tilbyder
 

”Store legedag” - mangler din hund også en god og sikker legegruppe?


Formålet med disse hold er at skabe gode oplevelser for hunde i fri interaktion med andre artsfælle og sikre at legen er ligeværdig.
Netop derfor forsøger vi at etablere så homogene hold som muligt, samt støtte og hjælpe såvel usikre som sikre individer i legen.
Undervejs vil ejerne blive "undervist" i hunde kommunikation, således at de fremadrettet i større grad vil være i stand til at læse såvel deres egne som andres hunde.

Forudsætningen for at deltage på dette hold er, at hunden ikke i forvejen reagerer aggressivt ved mødet med andre hunde eller på anden vis har en dårlig historik med slagsmål og overfald.

 

Af hensyn til kursets kvalitet optages der maks 8 kursister per hold til i alt 2 instruktører. 

 

Pris:

5 gange (30 min per gang) i alt kr. 375,-
 
 

Træningssted:

Veldtoftevej - Esbjerg Ø (periode april-oktober).
   
 

Betaling:

På konto 7701 1288271 snest 1 uge inden opstart eller kontant til 1. træning. Tilmeldingen er bindende og der tilbagebetales ikke kursusgebyr. I tilfælde af sygdom er det dog tilladt at lade en anden træne hunden.

Træningsbetingelser:
Venligst læs om træningsbetingelserne ved Odefey Dyreadfærdscenter i afsnittet "om os". Ved tilmelding af kursus, vil der på tilsendt tilmeldingsblanket være påkrævet en underskrift der fungerer som dokumentation for at have læst betingelserne og en accept af disse.