Vi tilbyder
 

1 dags Spor kursus

Snus fornuftig mental stimulering til din hund.


Intet andet trætter en hund så meget mentalt som sportræning. Alle de stimuli, der skal sanses og derefter analyseres i hjernen bidrager til en sund form for såvel fysisk som mental stimulering. Eftersom hunden ved sportræning får lov til at gøre dét, den er allerbedst til, nemlig at bruge sin snude, bidrager denne form for aktivering også til et forøget selvværd og større indre ro.
Dette eksklusive 1-dags kursus henvender sig til hunde i alle aldre, og til de ejerne, som måtte have lyst til en anderledes form for træning og samvær med deres hund. Kurset fungerer også som et godt supplement til den almindelige lydighedstræning. 
Der arbejdes primært med godbids- og slæbespor.

Af hensyn til kursets kvalitet optages der max. 10 kursister per hold.
Kurset er et 1 dags kursus  og tilbydes løbende i det omfang der tilmeldes kursister . Min. 5 kursister er påkrævet for holdoprettelse.
 


PRIS:
 695,- inkl. materiale og kaffe/the & kage.
VARIGHED: 6 timer i teorilokalerne på Vesterled 7 i Tjæreborg samt på ODAC´s baner i og omkring Esbjerg.

  

Træningssted:

ODAC´s træningsbaner og områder.

 

Betaling:

Senest 2 uger før opstart via netbank (7701  1288271). Tilmeldingen er bindende og der tilbagebetales ikke kursusgebyr.I tilfælde af sygdom er det dog tilladt at lade en anden træne hunden.
 


Træningsbetingelser:

Venligst læs om træningsbetingelserne ved Odefey Dyreadfærdscenter i afsnittet "om os". Ved tilmelding af kursus, vil der på tilsendt tilmeldingsblanket være påkrævet en underskrift, der fungerer som dokumentation for at have læst betingelserne og en accept af disse.

NB: Det anbefales at træne med korrekt sporsele og sporline. Disse kan med fordel erhverves ved Odefey Dyreadfærdscenter.