Nyhed
   

   

  Fagstærk modulopdelt Instruktøruddannelse.


  Vi er glade for at have udviklet en opdateret og fantastisk uddannelses struktur, som byder på en modul opbygget uddannelse med i alt 3 moduler, der strækker sig over 15 mdr. og som indeholder i alt 14 weekend kurser. Det betyder at det nu skulle være muligt og overskueligt for langt de fleste i landet at afse tid til at uddanne sig.

  Endvidere byder denne nye struktur på et andet positivt aspekt, nemlig prisen!!Grundet den komprimerede, men stadig lige så fyldestgørende struktur, hvad indhold angår, ja så har vi været i stand til at skære beløbet ned med kr. 10.000,-! 

  For at tilgodese personer, der måtte have interesse i visse emner på uddannelsen, men som af den ene eller anden årsag ikke ønsker, eller kan fuldføre en samlet uddannelse, er det nu også muligt ´kun at deltage på enkelte kurser på hvert modul. Der er dog en klar besparelse rent økonomisk i at tage den samlede uddannelse, men læs evt. mere herom i det vedhæftede materiale. Alternativt kontakt os gerne i tlf. tiden eller via mail eller hent materialet på www.odefey.dk under afsnittet "Vi tilbyder" - "Instruktøruddannelse".

   Er du interesseret i at vide mere om hvordan vi arbejer, er du velkommen til at kontakte os, men du kan også købe vores trænings dvd´er "Ægte kommunikation - Ægte samarbejde", og "Click & Tricks", som forhandles af såvel Odefey Dyreadfærdscenter som af alle landets Maxi Zoo butikker. Pris hhv. kr. 179,- og kr. 199,-.
  Her vil du kunne få et indblik i vores træningsmetoder og vores tilgang til hundetræning.

   

   

  KBE - for Veterinære fagfolk

   Klinisk Basis Etologi (KBE) til veterinær brug.

  Odefey Dyreadfærdscenter har som det eneste private uddannelsescenter i DK udviklet en uddannelse specielt målrettet veterinære fagfolk, samt opdrættere og massører. Uddannelsen er bygget op som et intensivt 6 mdrs. studieforløb fordelt over 6 x 2 dage samt 4 forumsaftener. Studiet kræver en del selvstudium og forberedelse, men gør det dog stadig muligt for kursisten at varetage et fuldtidsjob, eller 37 timers elev funktion.

  Vores mål med KBE uddannelsen er at skabe ensartethed i viden omkring etologi blandt dyreklinikker rundt omkring i landet samt højne standarden og viden på opdaterede felter indenfor basis etologi, håndteringsarbejde, træning og kommunikation.

   

  NB: Uddannelsen indeholder et minimum af krav, så står du netop med et ønske om at deltage på KBE forløbet, så kontakt Odefey Dyreadfærdscenter for at høre mere. Som klinik, kan I også booke et møde til præsentation af uddannelsen.

  For mere info kontakt venligst Dorthe Odefey på tlf: +45 22 91 67 76 eller pr. mail: d@odefey.dk